Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει μέλλον

Η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία για να περάσει από την Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών εκτίμησε με δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη. 

«Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει μέλλον και το γνωρίζει καλά. Πως θα πείσουμε ένα νέο που θα ψηφίσει για πρώτη φορά φέτος με αυτή την εικόνα που παρουσιάζει η Βουλή με βουλευτές και υπουργούς να αλλάζουν τις απόψεις τους από τη μία μέρα στην άλλη;» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Ο κ. Τσίπρας μετά την ψήφο εμπιστοσύνης θα φέρει αμέσως τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή για να τελειώνει με αυτό το θέμα, καθώς έχει πολιτικό κόστος, τόνισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Παράλληλα χαρακτήρισε απαράδεκτη πράξη που δεν συμβαίνει σε καμία ευρωπαϊκή χώρα την υπερπτήση δύο πολεμικών αεροσκαφών πάνω από την Αθήνα την ώρα της παράδοσης του υπουργείου Άμυνας από τον Πάνο Καμμένο στον Ευάγγελο Αποστολάκη. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε, επίσης, ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση είχαν αποφύγει την εικόνα ένας αξιωματικός να πηγαίνει με την στολή του στον πρωθυπουργό για να αναλάβει υπουργός.