Σαρίδης: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Σαρίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «news247», ανέφερε: «Πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών, εγώ καταψηφίζω τη Συμφωνία και δεν χρειάζεται καν να δω λεπτομέρειες. Έχω ενστάσεις για τον όρο «Μακεδονία» και το λέω ξεκάθαρα. Για αυτό τον λόγο δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης πριν από τις Πρέσπες.

Δεν θα έπρεπε να κυρωθεί καν, πρέπει να πάμε σε εκλογές. Άλλωστε υπάρχουν δύο δημοκρατικοί τρόποι να μην περάσει η Συμφωνία: Να μην κυρωθεί η Συμφωνία από τη Βουλή ή να πάμε σε εκλογές. Θα είμαι, άρα, παρών στη Βουλή και δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης».

«Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο «ΣΚΑΪ» -τελώντας σε απεργία για την απόλυση δώδεκα συναδέλφων- αποφάσισαν σήμερα τη μετάδοση απεργιακού δελτίου ειδήσεων στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο «skai.gr» αποκλειστικά και μόνο για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, κατόπιν άδειας των Ενώσεων, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ και ΕΤΕΡ»

Πηγή: skai.gr