Με ηχηρές απουσίες νέο σήμα και τηλεοπτικό σποτ, η Κ.Ο των ΑΝΕΛ

Με ηχηρές απουσίες συνέρχεται σήμερα η ΚΟ των ΑΝΕΛ, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η στάση των βουλευτών, αναφορικά με τη συμφωνία τω ν Πρεσπών και την απόφαση του προέδρου Πάνου Καμένου να αποχωρήσουν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ θα απουσιάσει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά που βρίσκεται στο εξωτερικό για υπηρεσιακά ζητήματα αλλά και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης λόγω ανειλημμένων υποχρ4εώσεων στην Πάτρα. 

Από τη συνεδρίαση θα απουσιάσει κατά δήλωση της και η υφυπουργός Εσωτερικών και στέλεχος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αλλά και Τέρενς Κουίκ που δεν προσκληθηκε και έχει διαχωρίσει τη θέση του από τους ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη σύγκληση της ΚΟ του κόμματος, θα ζητήσει από τους βουλευτές να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους , προκειμένου να καθορισθεί η πολιτική εν’ όψει των εκλογών και το χρονοδιάγραμμα της αποχώρησης από την κυβέρνηση πριν το ραντεβού που θα έχει με τον πρωθυπουργό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Αν κάποιοι βουλευτές εμμείνουν σε ξεχωριστή γραμμή όπως ο κ. Παπαχριστόπουλος και διαγραφούν, αν οι ΑΝΕΛ που αριθμούν σήμερα 7 πέσουν κάτω από 5 βουλευτές, διαλύεται η ΚΟ και ο Πάνος Καμμένος παύει να έχει τα κοινοβουλευτικά προνόμια αρχηγού κόμματος.

Πάντως ο Πάνος Καμμένος σχεδιάζει ίσως και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις να δώσει και προεκλογικό ύφος στη σημερινή συνεδρίαση καθώς θα παρουσιαστεί το νέο σήμα του κόμματος, καθώς και τηλεοπτικό σποτ αν εγκριθεί θα δημοσιοποιηθεί.

Πηγή: skai.gr