Χρυσοβελώνη: Δεν θα συμμετάσχω στην ΚΟ των ΑΝΕΛ

H υφυπουργός Εσωτερικών και στέλεχος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εξέφρασε την πρόθεσή της να μην συμμετάσχει στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός της, την Τετάρτη, σύμφωνα με επίσημη δήλωσή της.

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με τη θέση της στο θέμα της έγκρισης ή καταψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που δοκιμάζει τις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων, η κ. Χρυσοβελώνη αναφέρει ότι θα απουσιάσει από την συνεδρίαση, επειδή δεν ενημερώθηκε έγκαιρα και όταν προσκλήθηκε τηλεφωνικά δεν της γνωστοποιήθηκε η ατζέντα, ενώ επίσης θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη επίσκεψη στη επαρχία για την προώθηση νομοσχεδίου της αρμοδιότητάς της. 

«Έχω διαφορετική θέση με εκείνους που σπεύδουν να πάρουν αρνητικές αποφάσεις, να καταγγείλουν και να συκοφαντήσουν, χωρίς να μελετήσουν, όπως έχω διαφορετική θέση και με εκείνους που σπεύδουν να πάρουν θετικές αποφάσεις με τον ίδιο τρόπο», τονίζει.

Η ίδια επισημαίνει ότι «σε κορυφαίες στιγμές, όταν μιλάμε με φανατισμό ή δογματισμό για 'κόκκινες γραμμές' δεν διαμορφώνουμε έναν ασφαλή τρόπο πολιτικής τοποθέτησης», ενώ υπογραμμίζει την ανάγκη η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη θητεία της, καθώς «βρίσκεται στην πιο παραγωγική, δημιουργική και θετική της φάση».