Ευχές για τα Θεοφάνεια με προεκλογικό άρωμα από την αντιπολίτευση

Ευχές με πολιτική χροιά πως το 2019 θα είναι χρονιά φώτισης για την Ελλάδα έστειλαν αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης με αφορμή τα Θεοφάνεια.

Από την Ραφήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ελπίδας πως το νέο έτος θα μείνει στην μνήμη των Ελλήνων ως αφετηρία στην «πορεία αναγέννησης» της χώρας, μετά από μία «πολύ δύσκολη περίοδο».

Σημείωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και προσέθεσε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη εκείνη η οποία εγγυάται τη σταθερότητα, την ασφάλεια, και την ευημερία όλων των Ελλήνων.

Κληθείς να σχολιάσει τις επιθέσεις που έκανε μέσω Twitter ο υπουργός Άμυνας στο Νίκο Κοτζιά, ο κ. πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί».

Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε μπροστά, ήταν το μήνυμα που έστειλε η Φώφη Γεννήματα από τον Πειραιά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ευχήθηκε το Φως των ημερών «να μας φωτίσει όλους πολίτες και πολιτικούς γιατί το 2019 είναι χρονιά αποφάσεων». Σημείωσε πως «μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα, να ζήσουμε καλύτερα».

Η καλύτερη ευχή είναι ο λαός μας να «φωτίσει» τον δρόμο για μια ζωή με δικαιώματα χωρίς φτώχεια και πολέμους. Μπορούμε με ισχυρό ΚΚΕ παντού!» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Να φύγουν τα κακά δαιμόνια της χώρας ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο μήνυμά του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «σήμερα σύμφωνα με την παράδοση, είναι η μέρα που τρέπονται σε φυγή οι καλικάντζαροι».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε πως τα κακά δαιμόνια της χώρας μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και κρίσης παραμένουν ο διχασμός, ο λαϊκισμός, ο εθνικισμός, η στασιμότητα κι ότι η αλλαγή θα έλθει αφότου νικηθούν αυτά.

«Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον λαό σε μία πανστρατιά εναντίον αυτών που είναι πρόθυμοι να προδώσουν τη Μακεδονία και εναντίον όλων εκείνων που δεκαετίες τώρα με ρουσφέτια, με διαφθορά και με συναλλαγή κατέστρεψαν τη χώρα», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.
Πηγή: skai.gr