Αντιπαράθεση στη Βουλή για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ

Στην εθνική αντιπροσωπεία μεταφέρθηκε την Τρίτη η τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ αλλά και οι δηλώσεις του προέδρου του ομίλου, Γιάννη Αλαφούζου, για ηθική αυτουργία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην επίθεση.

«Αναπαρήχθησαν από εδώ μέσα χυδαιότητες και αθλιότητες που εκστομίστηκαν χθες από τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ κ. Αλαφούζο κι αυτό είναι θλιβερό για παράταξη ΝΔ. Η βομβιστική επίθεση είναι απολύτως καταδικαστέα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είναι απεχθής και αποτρόπαια και οι αθλιότητες που εκστομίστηκαν χθες δεν έχουν σημασία. Εμείς είμαστε ακλόνητα δίπλα στους εργαζομένους και απέναντι σε όσους βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και χρησιμοποιεί τη βία» υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι συμμερίζεται την άποψη κ. Αλαφούζου περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης. Ο κ. Βορίδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «με το λόγο μίσους και την πολιτική ασφαλείας έστειλε στους τρομοκράτες λάθος μηνύματα και καλλιέργησε το υπέδαφος για εξτρεμιστικές συμπεριφορές».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης καταδίκασε την αποτρόπαια πράξη εγκληματική πράξη εναντίον των εργαζόμενων στον ΣΚΑΪ, αλλά, πρόσθεσε, «όπως με γνωρίζετε επειδή είμαι παθών, δυο – δυόμιση φορές μού έχουν κάψει το σπίτι, και άλλες 10 φορές μου έχουν επιτεθεί δεν το έκανα θέμα όπως έχετε κάνει το θέμα του ΣΚΑΪ».

«Θεωρώ ότι είμαστε δυο πολιτικοί κόσμοι… Ο πολιτικός πολιτισμός από εδώ, από εκεί προσπάθεια εκμετάλλευσης» πρόσθεσε ο κ. Φλαμπουράρης.

«Με προβλημάτισε η ανακοίνωση του κ. Αλαφούζου αλλά δεν θέλω σήμερα να προσθέσω οξύτητα στην αθλιότητα και τη συκοφαντία» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ζητώντας να δοθεί τέλος στο εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ.
Πηγή: skai.gr