Συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου: Κανείς βουλευτής ΑΝΕΛ σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Για συμφωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα -βάσει της οποίας κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δε θα μετάσχει σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είτε στις εθνικές εκλογές είτε στις ευρωεκλογές- κάνει λόγο ο Πάνος Καμμένος, σε αποκλειστική δήλωσή του στην εφημερίδα Ποντίκι.

Μετά τη δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση του βουλευτή του κόμματος Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά που φέρεται να τη στηρίζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε αρχικά την Πέμπτη ότι η αποχώρηση των ΑΝΕΛ θα γίνει ήδη από την έγκριση της συμφωνίας από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση αν η συμφωνία έλθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.

«Δεν άκουσα κάποιες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. Όλα καλά», είπε νωρίτερα ο πρωθυπουργός  μετα τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ερωτώμενος για το πώς θα πράξουν οι ΑΝΕΛ όταν η συμφωνία των Πρεσπών φτάσει στη Βουλή.