Γεωργιάδης: Ο Πετσίτης καφετέρια είχε, δεν έχει καμία σχέση με ενεργειακά

«Διερωτώμαι ποιες υπηρεσίες προσέφερε στον κύριο Λαυρεντιάδη ένας άνθρωπος που είχε καφετέρια και την έκλεισε γιατί έπαιρνε βασιλικούς μισθούς χωρίς να έχει καμιά σχέση με την ενέργεια» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Μανώλη Πετσίτη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ακόμα πως εάν ο κ. Πετσίτης μπαινόβγαινε στο Μαξίμου την ίδια περίοδο που οι υπουργοί πίεζαν τη ΔΕΠΑ για ρύθμιση των οφειλών της ELFE του κ. Λαυρεντιάδη, τότε υπάρχει μεγάλο ζήτημα.

«Παραλίγο να προσδιορίσουν να γίνει η συζήτηση στη Βουλή ανήμερα τα Χριστούγεννα» σχολίασε δηκτικά από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο έτερος αντιπρόεδρος τη ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Το θέμα της ΔΕΠΑ αναμένεται να συζητηθεί τελικά στις 21 Δεκεμβρίου, οπότε ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης θα απαντήσει σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης.

Απαντήσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ζητά από πλευράς του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης, με ερώτηση του στη Βουλή, αναφορικά με τον ρολό στην υπόθεση της ΔΕΠΑ του Μανώλη Πετσίτη, φίλου του ιδίου του κ. Τσίπρα, αλλά και του Νίκου Παππά.