Πουλής: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Πολάκης στην Εξεταστική

«Ελπίζω ο κ. Πολάκης να μην κρυφτεί πίσω από την ασυλία του... Το επίπεδο του δεν είναι επίπεδο δημόσιου λόγου» δήλωσε την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής απαντώντας στις υβριστικές αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Υγείας εναντίον του για την υπόθεση.

Τόνισε ότι η στάση
του κ. Πολάκη καταδεικνύει και τον πανικό στον οποίο βρίσκεται. «Η διαδικασία της Εξεταστικής για την Υγεία, στην οποία επένδυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο ίδιος ο κ. Πολάκης, τελείωσε μέσα στο απολυτό μηδέν... Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλής.



Η αντιπαράθεση προκάλεσε και την παρέμβαση του αντιπρόεδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.

«Τί εννοεί ο αναπληρωτής υπουργός; Ότι αυτός θα τον κλείσει ισόβια αλλά αν κάνει συμφωνία θα τον βγάλει στα 10 χρόνια;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης για την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

«Πέραν του αστείου, το πράγμα σοβαρεύει!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την επίθεση στον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Αυτός είναι εν ενεργεία Υπουργός! Σε έναν πολίτη, ό,τι και να είναι αυτός, επιτρέπεται να μιλάει έτσι; Και τί εννοεί; Ότι αυτός θα τον κλείσει ισόβια αλλά αν κάνει συμφωνία θα τον βγάλει στα 10 χρόνια; Έλα Χριστέ και Παναγία!» παρατήρησε επίσης ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ. «Μετά από δύο χρόνια, κατέθεσαν ένα πόρισμα, στο οποίο αναφέρουν ότι πρέπει να ελεγχθώ περαιτέρω από την ελληνική Δικαιοσύνη για δήθεν ενδεχόμενες αποχρώσες ενδείξεις για διάφορα πλημμελήματα. Δεν θα μπω στην πολιτική ουσία ότι από μόνο του όλο αυτό είναι γελοίο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.