Γεννηματά: Τσίπρα το αριστερό σου πρόσωπο το έκαψες με τον Καμμένο

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Φώφη Γεννηματά στην εκδήλωση για την 44η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κύκλος του παλιού κλείνει οριστικά με την παρακμή του Τσίπρα... Κ. Τσίπρα το αριστερό σου πρόσωπο το έκαψες με τον Καμμένο. Ό,τι και να κάνεις κεντροαριστερό πρόσωπο δεν έχεις, ούτε θα αποκτήσεις με τους γυρολόγους και τα αζήτητα. Είμαστε αποφασισμένοι και δίνουμε καθημερινά τη μάχη κόντρα στους παραχαράκτες της ιστορίας και θα την κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, αυτή η κληρονομιά είναι ζωντανή. Δεν τη χαρίζουμε σε κανένα και για τίποτα. Αλλά και δεν φοβόμαστε να χαράξουμε νέους δρόμους.

Κλιμακώνοντας την κριτική της στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε: «Δεν είναι ούτε αριστεροί, ούτε προοδευτικοί, ούτε αποτελεσματικοί. Είναι μια ομάδα καιροσκόπων χωρίς ιδεολογική ταυτότητα. Που κινείται τυχοδιωκτικά με ένα και μοναδικό κριτήριο: την παραμονή της στην εξουσία. Όμως ό,τι και να κάνουν, έχουν πια τελειώσει. Αυτή είναι η τελευταία κυβέρνηση μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες».

Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «στις ερχόμενες εκλογές πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά. Κι αυτό σημαίνει να πάνε εκεί από όπου ήρθαν».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πρωταγωνιστεί στη γέννηση του καινούργιου» είπε, σημειώνοντας ότι η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγές, ανατροπές και μεταρρυθμίσεις που θα της δώσουν τη δυναμική μιας νέας Μεταπολίτευσης, κάτι που προϋποθέτει πολιτική αλλαγή και αλλαγή πολιτικής.

Πηγή: skai.gr