Χαρακόπουλoς: Yπό σκανδαλώδη κυβερνητική προστασία τα μέλη του Ρουβίκωνα

«Μπορεί ο κ. Τόσκας να αποτελεί πλέον "κακό" παρελθόν για το κατ' ευφημισμό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι "συλλογικότητές" του, όμως, συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητες» τονίζει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Με αφορμή την εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εξωτερικών ο κ. Χαρακόπουλος τονίζει πως «ο περίφημος Ρουβίκωνας, που επί χρόνια περιβάλλεται με την κυβερνητική "στοργή", εισέβαλε εκ νέου στο υπουργείο Εξωτερικών, τα μέλη του έφυγαν σαν κύριοι, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη» προσθέτοντας πως επί τριάμισι χρόνια, «η περιθωριακή αυτή ομάδα, εισβάλλει, τρομοκρατεί και σπάει σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, χωρίς κρατική αντίδραση».

Όπως λέει, μέλη της, «βρισκόμενα υπό την σκανδαλώδη κυβερνητική προστασία, επαίρονται επωνύμως για τα κατορθώματά τους! Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι η χώρα, λόγω των εγκληματικών επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βουλιάζει στην ανομία και στην έξαρση της εγκληματικότητας. Το αίσθημα ασφάλειας μεταξύ των πολιτών καταρρακώνεται, ενώ η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό αμαυρώνεται διαρκώς. Ο ζοφερός αυτός κατήφορος πρέπει, επιτέλους, να λάβει ένα τέλος, που θα έλθει μόνον με το τέλος αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Χαρακόπουλος.
Πηγή: skai.gr