Κλείσιμο

Καμμένος . Παπακώστα: Διάλογος για προγραμματική σύγκλιση με το ΝΕΟ

Την έναρξη διαδικασίας διαλόγου για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων προγραμματικής σύγκλισης μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Νέας Ελληνικής Ορμής ανακοίνωσαν, σε κοινές δηλώσεις τους πριν από λίγο, ο Πάνος Καμμένος και η Κατερίνα Παπακώστα.

Δήλωσαν πως προχωρούν ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού στις πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν τη χώρα.

Ειδικότερα, για στενή συνεργασία με την Κατερίνα Παπακώστα έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με την ανεξάρτητη βουλευτή και επικεφαλής του ΝΕΟ στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Βουλή.

«Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με τους υβριστές του Καραμανλή… Η ΝΔ δεν είναι ίδια» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας. 
 
«Το ΝΕΟ είναι μια πραγματικότης… Τα μνημόνια τελείωσαν, ο λαός χαράζει νέα πορεία» υποστήριξε ο κ. Καμμένος. 
 
Όπως ανέφερε, θα υπάρξει διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε στην απαρχή μιας προγραμματικής σύγκλισης  σηματοδοτώντας αυτό που είπε ο πρωθυπουργός, δηλαδή τη σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων.
  
«Εμείς δεν αλλάξαμε, οι άλλοι άλλαξαν» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας. 
 
Από τη μεριά της, η κ. Παπακώστα σημείωσε ότι «σήμερα εδώ στη Βουλή των Ελλήνων με θεσμικό τρόπο συζητούμε... τα προβλήματα της χώρας και τη δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε  ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων».
 
Στόχος μας, είπε η βουλευτής, είναι το εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μέρα, για να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους και δίχως υποσημειώσεις.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΣΥΡΙΖΑ