Κυρανάκης για Φιλοπάππου: Γνωστοί οι συλληφθέντες, γιατί δεν απελάθηκαν;

«Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν αύξηση σε τουλάχιστον 20 τύπους εγκλημάτων… Ποια είναι τα στοιχεία που παρουσιάζει ο κ. Τζανακόπουλος;» διερωτήθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχολιάζοντας τη δήλωση Τζανακόπουλου ότι «υπάρχει κάμψη στην εγκληματικότητα». 

Αναφερόμενος στο χαμό του 25χρονου στου Φιλοπάππου στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κυρανάκης σημείωσε ότι οι συλληφθέντες ήταν γνωστοί  στην αστυνομία, και διερωτήθηκε γιατί δεν είχαν απελαθεί. Τόνισε ότι η ασφάλεια των πολιτών δεν έχει κομματικές ταμπέλες, και ότι η ΝΔ καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. «Ως κυβέρνηση, θα κάνουμε τα πάντα για να αισθάνεται ασφαλής ο πολίτης» επισήμανε. 

Για «κατόπιν εορτής σύλληψη» έκανε λόγο από την πλευρά της το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Ζέφη Δημαδάμα. Όπως είπε, μακάρι να ίσχυαν τα στατιστικά στοιχεία για μείωση της εγκληματικότητας, αλλά δεν ισχύουν. Όπως είπε η κ. Δημαδάμα, «άλλο η εξάρθρωση μεγάλων κυκλωμάτων και άλλο πράγμα τα μικρότερα εγκλήματα που κάνουν τον κόσμο να φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο». «Η κυβέρνηση επιχειρεί να κάνει το μαύρο - άσπρο» σχολίασε. 
Πηγή: skai.gr
TAGS: ΥΠΡΟΠΟ