Μαλέλης: Θυμηδία από τις εκκλήσεις Δραγασάκη . Παππά για αντιδεξιά μέτωπα

Απάντηση στο κάλεσμα του Γιάννη Δραγασάκη και του Νίκου Παππά για μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων στην Εφημερίδα των Συντακτών έδωσε το ΚΙΝΑΛ δια του Σταμάτη Μαλέλη. 

«Οι κ. Δραγασάκης και Παππάς δεν μπορούν να παριστάνουν τους μνηστήρες της Κεντροαριστεράς. Τα έργα και οι ημέρες τους, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες του προοδευτικού πολιτικού χώρου» τόνισε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ. 

Όπως σημείωσε ο κ. Μαλέλης, μόνο θυμηδία προκαλούν οι εκκλήσεις τους για δήθεν αντιδεξιά μέτωπα, την ώρα που συγκυβερνούν αρμονικά με τους κ.κ. Καμμένο και Παπαγγελόπουλο.

«Ο λαός δεν πρέπει να προσμένει τίποτα θετικό από την τυπική έξοδο από τα μνημόνια, γιατί τα μέτρα είναι εδώ και θα εφαρμοστούν και το επόμενο διάστημα. Είναι τα μέτρα που προβλέπονται από τα μνημόνια τα οποία ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις στα χρόνια της κρίσης», επισήμανε από την πλευρά του ο  βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να ολοκληρώσει τη "βρώμικη δουλειά", δηλαδή να υλοποιήσει τις απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου με νόμους, για να γίνει ακόμα πιο φθηνή η εργατική δύναμη, με αποτέλεσμα, ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι να είναι σε ένα πέλαγος προβλημάτων» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Κατσώτη, κοινή στρατηγική των πολιτικών δυνάμεων ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ κ.α., είναι η ανάκαμψη του κεφαλαίου από την καπιταλιστική κρίση, πάνω στα συντρίμμια της ζωής και των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και καθαρή έξοδος μπορεί να υπάρξει μόνο με τους αγώνες των εργαζομένων και του λαού, στη συμπόρευσή τους με το ΚΚΕ για να διεκδικήσουν την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους, την κατάργηση των μνημονίων, την αναπλήρωση των απωλειών που είχαν τα τελευταία χρόνια.
Πηγή: skai.gr