Τσίπρας: «Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά.»

"Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας, και της σταθερότητας στην περιοχή", δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την απελευθέρωση από τις τουρκικές φυλακές των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

"Μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την απελευθέρωση από τις τουρκικές φυλακές, του 'Αγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας, και της σταθερότητας στην περιοχή.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας, και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή, και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν.

'Αγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά"..



Koτζιάς: Νίκησε η διπλωματία

«Μεγάλη χαρά που Άγγελος και Δημήτρης είναι ελεύθεροι. Καλώς να έρθουν στην πατρίδα» αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. «Πολλά συγχαρητήρια στον πρέσβη μας Π.Μαυροειδή, στον ΠΥΒ Α. Μπαλτά και στην πρόξενο Σ.Θεοχαρiδη. Ευχαριστήρια σε όσους βοήθησαν από τουρκική πλευρά. Η διπλωματία είναι η μεγάλη κερδισμένη της Βραδιάς» επισημαίνει στην ίδια ανάρτηση ο κ. Κοτζιάς.

Tweet με Παναγία ο Καμμένος

Με ένα tweet που απεικονίζει την Παναγία την Ελευθερώτρια σχολιάσε την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος
Πηγή: skai.gr