Δούρου: Σοβαρή κι όχι επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης

Πυρά κατά των ΜΜΕ, συναδέλφων της στην τοπική αυτοδιοίκηση, και αντιπολίτευση  πάνω σε μια καταστροφή για κομματικά οφέλη εξαπολύει η Ρένα Δούρου σε ανάρτησή της στο Facebook έχοντας παραθέσει και μια φωτογραφία με τη λέξη «μίσος» στα αγγλικά. 

«Παρουσία είναι η πρόληψη, η σοβαρή κι όχι επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης κατά την εξέλιξη, η αποκατάσταση, η στήριξη των πολιτών» απαντά στους επικριτές της η περιφερειάρχης Αττικής, προβαίνοντας σε έναν μίνι απολογισμό του έργου της περιφέρειας. 

«Το τίμημα που συνειδητά έχουμε επιλέξει να πληρώσουμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια, προωθώντας ένα διαφορετικό πρότυπο άσκησης πολιτικής, χωρίς τηλεοπτική προβολή, στημένα ρεπορτάζ και πορτρέτα – αγιογραφίες στα ΜΜΕ, είναι ακριβώς η παρακαταθήκη που θέτουμε για το μέλλον» δηλώνει δε η κ. Δούρου, η οποία προαναγγέλλει συνέχεια. 

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι του Ζούμπερι καταγγέλλουν ότι για περίπου δύο χιλιόμετρα δεν υπάρχει σχεδόν καμία πρόσβαση στην παραλία, καθώς έχει αποκλειστεί από τις εγκαταστάσεις του στρατού, της αεροπορίας, της αστυνομίας και της περιφέρειας. 


Πηγή: skai.gr
TAGS: μάτι