Στήριξη Καμμένου στον Τσίπρα για την διαχείριση των πυρκαγιών

Στήριξη στον πρωθυπουργό όσον αφορά την αντίδραση της κυβέρνησης στην καταστροφική φωτιά στην ανατολική Αττική παρείχε ο Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε προσωπικά την πολιτική ευθύνη και σήμερα επισκέφτηκε το Μάτι, υιοθετώντας συνεπή στάση.

Πάντως, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κυβερνητικός εταίρος παραδέχτηκε πως όλοι μπορούσαμε ίσως να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Σε ό,τι αφορά την απόδοση ευθυνών για την τραγωδία, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης, απευθύνοντας έκκληση προς την αντιπολίτευση να δουν όλοι την τραγωδία σαν Έλληνες.

Σε ό,τι αφορά τη διάθεση μέσων των ένοπλων δυνάμεων στο Μάτι την ώρα της φονικής πυρκαγιάς, ο κ. Καμμένος είπε πως υπήρχαν δυνάμεις στην περιοχή, υποστηρίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν έγιναν ορατές στους κατοίκους.

Ως παράδειγμα ανέφερε τον πολίτη με τον οποίο είχε λεκτική αντιπαράθεση μπροστά στις κάμερες όταν επισκέφτηκε την περιοχή.

Ερωτήσεις από τον ΣΚΑΪ αν η εικόνα που μεταφέρθηκε στον πρωθυπουργό στη σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας ήταν λανθασμένη ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τι συνέβη στην ενημέρωση δεδομένου ήταν στο εθνικό κέντρο επιχειρήσεων του Πενταγώνου.

Προσέθεσε ότι από τη στιγμή που υπήρχαν πολλοί αγνοούμενοι θα έπρεπε οι Αρχές να έχουν πλήρη και σαφή εικόνα πριν κάνουν ανακοινώσεις για νεκρούς και να σκεφτούν τους συγγενείς των θυμάτων.
Πηγή: skai.gr - Αχιλλέας Τόπας
TAGS: Φωτιά