ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Η πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με εμπάργκο

Πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν σχετικά με την χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης να επιβάλει εμπάργκο στις εμφανίσεις των βουλευτών και των στελεχών του στα μέσα του ομίλου ΣΚΑΪ, πως η κυβέρνηση οφείλει να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα αντί να κατασκευάζει εχθρούς.

Χαρακτηριστικά πηγές από τη ΝΔ σημειώνουν: «Αντί να κατασκευάζει εχθρούς η κυβέρνηση, όπως συνηθίζει, ας δώσει επιτέλους απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που υπάρχουν για την εθνική τραγωδία. Η πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με κανένα εμπάργκο».

Σημειώνεται πως νωρίτερα εχθές το βράδυ και το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για την πληροφορία που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ περί σκέψεων του πρωθυπουργού να αποπέμψει υπηρεσιακά στελέχη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Υπογραμμίζεται πως ο ΣΚΑΙ σε ανακοίνωσή του σημείωνε τα εξής:

"Ο ΣΚΑΪ επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα την δημοσιογραφική του αποστολή. Έχει σταθεί με συνέπεια απέναντι στην αλαζονεία και την έπαρση πολλών κυβερνήσεων. Η σημερινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ξεπερνάει κάθε όριο και δείχνει που το έχει οδηγήσει η ανασφάλεια και ανεπάρκεια διαχείρισης μιας μεγάλης κρίσης. Δεν θα το ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε. Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φθηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του. Το αποδεικνύουν με την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στον ΣΚΑΪ αυτές τις δύσκολες ημέρες. Και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται".


Πηγή: skai.gr
TAGS: ΣΥΡΙΖΑ