Κύπρος: Αποδοκιμάσεις και γιουχαΐσματα πολιτών κατά του Πάνου Καμμένου

Δεν έχουν τέλος τα παρατράγουδα για τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας, ήρθε αντιμέτωπος με αποδοκιμάσεις και γιουχαΐσματα χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί.

Ειδικότερα, χθες γύρω στις 09:10, κατά η διάρκεια της τελετής στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας ,για τ' αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων, ο κύριος Καμμένος - όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία - εξυβρίστηκε από τρεις Ελλαδίτες που διαμαρτύρονταν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έλαβε καταγγελία ότι τρία πρόσωπα προκαλούν ανησυχία και εξυβρίζουν τον Υπουργό Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο, ο οποίος παρευρίσκετο στην εκδήλωση.

Όντως, μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τα τρία πρόσωπα, ηλικίας 40, 43 και 56 ετών, όλοι Ελλαδίτες, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εναντίον του 40χρονου διερευνάται το αδίκημα της ανησυχίας, ενώ εναντίον του 43χρονου και του 56χρονου διερευνάται το αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης.

Ο υπουργός κατέθεσε μήνυση.

Τα τρία άτομα κλητεύθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου, συνελήφθησαν και σήμερα αφέθησαν ελεύθερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις φερόμενοι υβριστές ίδιοι δεν παραδέχτηκαν τις κατηγορίες.

Αποδοκιμασίες ακούστηκαν και σήμερα το πρωί στο κέντρο της Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τους πεσόντες στην τουρκική εισβολή, στην Εκκλησία της Φανερωμένης.

Ειδικότερα, εννέα πρόσωπα φέρονται να φώναξαν το σύνθημα «Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχονται και οι ίδιοι.

Τα εννέα άτομα προσήχθησαν για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Λυκαβηττού, για διερεύνηση του αδικήματος δημόσιας εξύβρισης του Έλληνα ΥΠΑΜ Πάνου Καμμένου.

Τα εννέα αυτά πρόσωπα είναι φοιτητές και μέλη της κυπριακής φοιτητικής παράταξης που εδρεύει στην Αθήνα, ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ. Βρίσκονται στην Κύπρο αυτή την περίοδο για διακοπές, καθώς τα Πανεπιστήμια είναι κλειστά.



Πηγή: skai.gr