Θεοδωράκης: Δεν συζητώ υποψηφιότητα για δήμαρχος στην Αθήνα ή στα Χανιά

Στα σενάρια υποψηφιότητάς του στον δήμο Αθήνας ή Χανίων επιχείρησε να απαντήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι κάτι που συζητάει.

«Έχουν γραφτεί και για τα Χανιά και κυρίως για την Αθήνα. Δεν είναι κάτι που συζητώ, γιατί η δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο Ποτάμι είναι πολύ σημαντική και δεν έχω σκοπό να την εγκαταλείψω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είπε ότι δεν βλέπει κάτι τέτοιο ενώ επανέλαβε ότι οι εκλογές είναι πολύ πιθανόν να γίνουν τον Μάιο. Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές του χρόνου τον Σεπτέμβριο, «καθότι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν αποφασίσει να εξαντλήσουν με κάθε τρόπο όλα τα περιθώρια», όπως είπε.

Σημείωσε ότι τον Σεπτέμβριο το κόμμα του θα παρουσιάσει την νέα του δυναμική και καινοτόμα πρόταση στον ελληνικό λαό, που όπως είπε, θα απαντά στα καινούρια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.

Είπε επίσης ότι η χώρα μπορεί να βγαίνει από τα μνημόνια στις 20 Αυγούστου, αλλά μπαίνει σε ένα στενό διάδρομο που δεν οδηγεί απαραίτητα στην ανάπτυξη. «Θα πρέπει να γίνουν πολλές προσπάθειες, πολλές συνετές πρωτοβουλίες για να έχουμε πραγματική ανάπτυξη μετά τις 20 Αυγούστου», ανέφερε.



Πηγή: skai.gr