Καμμένος: Να ρίξω την κυβέρνηση για να επωφεληθεί ο Σόρος ;

Το θέμα κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών προέταξε στην ομιλία του στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι δεν έχει ρίξει την κυβέρνηση καθώς κάτι τέτοιο θα ωφελούσε την τρόικα εσωτερικού και τον Σόρος.

Πρόσθεσε δε ότι υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν να ρίξουν την κυβέρνηση για να γλυτώσουν τη φυλακή και υπογράμμισε ότι μόνο αυτή η κυβέρνηση έστειλε στη δικαιοσύνη τα σκάνδαλα.

«Προσπαθούν πάση θυσία να ρίξουν την κυβέρνηση, πριν ολοκληρώσει το έργο της, για να γλιτώσουν τη φυλακή. Μόνο αυτή η κυβέρνηση έστειλε στην κυβέρνηση τα σκάνδαλα. Οι ίδιοι βαφτίστηκαν «μακεδονομάχοι» ενώ οι πολιτικοί τους ηγέτες ευθύνονται για το Σκοπιανό. Και γιατί να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού; Για να ανοίγανε σαμπάνιες η διαφθορά και η διαπλοκής;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απέδωσε μάλιστα στη ΝΔ προσπάθεια υπονόμευσης της χώρας και ακολούθως εξαπέλυσε επίθεση, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι επαναφέρει λογικές ενός νέου αντικομμουνισμού που στην Ευρώπη υποστηρίζεται από φιλοναζιστικά κόμματα.
Πηγή: skai.gr