Κλείσιμο

Νέα φραστική επίθεση Ραγκούση σε Γεννηματά

O πρώην υπουργός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Ραγκούσης, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στη Φώφη Γεννηματά, και φαίνεται πως βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός κόμματος.

«Το Κίνημα Αλλαγής στα χέρια της κα Γεννηματά έχει καταντήσει ένα μονοψήφιο και μικρό κόμμα» τόνισε, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, δίνοντας συνέχεια στα εσωκομματικά προβλήματα του ΚΙΝΑΛ, μετά και την αποχώρηση του Ποταμιού. 

Εξήγησε δε, ότι «οι στρατηγικές επιλογές της προέδρου καταδικάζουν και οδηγούν το ΚΙΝΑΛ από το κακό στο χειρότερο, γιατί το αποκόπτουν από τη μεγάλη δεξαμενή των παραδοσιακών ψηφοφόρων του προοδευτικού χώρου».

Εμμένοντας στην έντονη κριτική εις βάρος της κα Γεννηματά, την κατηγόρησε πως έχει ενσωματωθεί πλήρως στη στρατηγική του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. Επικαλέστηκε, ως παράδειγμα, μάλιστα, τα εξής:

«Λέει όχι στο Σκοπιανό την ώρα που λέει όχι ο κ. Μητσοτάκης. Λέει τώρα εκλογές την ώρα που λέει τώρα εκλογές ο κ. Μητσοτάκης. Είπε όχι στην απλή αναλογική την ώρα που είπε όχι ο κ. Μητσοτάκης, και είπε ότι η υπόθεση της Novartis είναι σκευωρία, αυτό που λέει και ο κ. Μητσοτάκης»

«Δεν έχει κανένα δικαίωμα να συνεχίζει αυτή την πολιτική και ιστορική προσβολή στον χώρο και σε όλους τους ανθρώπους που ήρθαν τον Νοέμβριο για να φτιαχτεί ένα κόμμα και όχι για να φτιαχτεί ένα εργολαβικό γραφείο για τη Ν.Δ.» έσπευσε να συμπληρώσει, στο ίδιο πλαίσιο.

Ο κ. Ραγκούσης έκανε ειδική αναφορά και στη στάση του ΚΙΝΑΛ ως προς το Σκοπιανό, κάνοντας λόγο για «προσβολή της παράταξή μας». «Διότι εμείς στηρίξαμε την ενδιάμεση συμφωνία, η οποία ήταν χειρότερη από τη σημερινή» εξήγησε χαρακτηριστικά και κατέληξε:

«Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή αυτή η συμφωνία είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να μας προκύψει, μετά την άθλια πολιτική της Ν.Δ. το 1992».
Πηγή: skai.gr