Χατζηδάκης: Κωμωδία χωρίς προηγούμενο οι καταγγελίες περί αποστασίας

Κωμωδίες που ξεπερνά κάθε προηγούμενο χαρακτήρισε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τα σενάρια περί αποστασίας βουλευτών που άρχισε να διακινεί το Μέγαρο Μαξίμου μετά και την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ.

«Θεωρούν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τους πάντες για πάντα και τώρα άρχισαν να μιλούν για σενάρια αποσταθεροποίησης» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για μια χούφτα ψήφους.

Διερωτήθηκε με νόημα γιατί δεν υπήρξαν ανάλογες καταγγελίες περί αποστασίας όταν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έφυγε από το Κίνημα Αλλαγής και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως η τακτική της κυβέρνησης βασίζεται στην πεποίθηση των στελεχών της ότι είναι ανώτερα πολιτικά όντα που πούλησαν τόσα ψέματα πριν τις εκλογές κι ένα κομμάτι του κόσμου τα αγόρασε.

«Ας προστατευόσουν τους εαυτούς τους, η χώρα δεν θα καταρρεύσει μαζί τους» κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης, λέγοντας πως δεν είναι ντροπή να χάνεις εκλογές αλλά είναι ντροπή να εξευτελίζεσαι.
Πηγή: skai.gr