Τοσουνίδης για ΑΝΕΛ: Άλλο πράγμα ο Δημήτρης Καμμένος, άλλο ο Λαζαρίδης

Να διαχωρίσει τις περιπτώσεις του Δημήτρη Καμμένου και του Γιώργου Λαζαρίδη επιχείρησε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Άφησε υπόνοιες για συμφέροντα πίσω από την στάση του Δ. Καμμένου στην ψήφο δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, προσθέτοντας πως ο βουλευτής επί πολύ καιρό μεθοδεύει την έξοδό του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υιοθετώντας προσωπική γραμμή σε πολλά ζητήματα.

Συμπλήρωσε πως ο κ. Καμμένος αρνείται να παραδώσει την θέση του αντιπροέδρου της Βουλής. «Καταθέτει καθημερινά τα πειστήρια για τον χαρακτήρα του», είπε.

Αντίθετα, για τον κ. Λαζαρίδη εκτίμησε ότι πρόκειται για συναισθηματικό άνθρωπο που, όπως φαίνεται, δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των ευθυνών. Εξέφρασε την ελπίδα πως δεν θα αποδειχτεί ότι ο βουλευτής, που ανεξαρτητοποιήθηκε χθες, είχε άλλα κίνητρα.

Ο κ. Τοσουνίδης πάντως στήριξε πλήρως τις καταγγελίες του Μεγάρου Μαξίμου περί επιχειρηματικών κύκλων που στηρίζουν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης.

Υποστήριξε πάντως πως, παρά τις δύο απώλειες, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ είναι «απολύτως συμπαγής» κι ότι δεν προσδοκά πρόωρες εκλογές.

Η απώλεια των δύο βουλευτών έχει περιορίσει την ΚΟ των ΑΝΕΛ σε επτά μέλη και την κυβερνητική πλειοψηφία σε 152 έδρες.

Υπάρχει μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της πολιτικής ζωής του τόπου δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας των ΑΝΕΛ Ευθύμιος Δρόσος.
Πηγή: skai.gr