Χρυσόγονος: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το Μαξίμου

Με τρία tweets τοποθετήθηκε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος στην παραίτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη.

Ο κ. Χρυσόγονος καταλογίζει «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στον καταλογισμό ευθυνών από κύκλους του Μαξίμου σε «επιχειρηματικά συμφέροντα» και αναφέρει ως παράδειγμα την προσχώρηση της κας Μεγαλοοικονόμου από την Ένωση Κεντρώων στον ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγους μήνες.

Αναλυτικά ο κ. Χρυσόγονος σημείωσε:

«Ο Πάνος Καμμένος ζητάει την παραίτηση του βουλευτή Λαζαρίδη λόγω της ανεξαρτητοποίησής του από τους ΑΝΕΛ. Ο ίδιος το 2014 είχε δεχτεί την προσχώρηση στην K.O. των ΑΝΕΛ του βουλευτή Νικολόπουλου που είχε εκλεγεί με την ΝΔ το 2012.

Όποιος φεύγει κρατώντας την έδρα του χαρακτηρίζεται «αποστάτης». Όποιος έρχεται φέρνοντας μαζί και την έδρα του είναι ευπρόσδεκτος. Θαυμάστε λογική Καμμένου.

Το Μαξίμου βλέπει επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω από την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη χωρίς να τα κατονομάζει. Όταν πριν λίγους μήνες η βουλευτής Μεγαλοοικονόμου ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ όλα ήταν ωραία και καλά. Δύο μέτρα και δύο σταθμά».


Πηγή: skai.gr
TAGS: ΣΥΡΙΖΑ