Κλείσιμο

Γεννηματά: Η κυβέρνηση έδωσε αμαχητί τη γλώσσα και την εθνικότητα

Η κυβέρνηση έδωσε αμαχητί τη γλώσσα και την εθνικότητα δήλωσε για τη συμφωνία στο Σκοπιανό η Φώφη Γεννηματά, ζητώντας εκ νέου εκλογές. Όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας, οι Έλληνες θα πρέπει να ανησυχούν είπε, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν διαμόρφωσε εθνική γραμμή. «Με εν κρύπτω διαπραγμάτευση χωρίς σύγκληση του εθνικού συμβούλιου προσχωρούν στην υπογραφή χωρίς σύμφωνη γνώμη του συγκυβερνήτη τους» σχολίασε. 

Όπως ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του, χωρίς τετελεσμένα ερήμην του. «Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση ούτε στη διαπραγμάτευση, ούτε στα εθνικά θέματα,  πουθενά και σε κανένα θέμα» διεμήνυσε η κ. Γεννηματά.  «Αποδεικνύεστε ανίκανοι και επικίνδυνοι στα εθνικά θέματα, ναρκοθετείτε και το αύριο με το τέταρτο μνημόνιο, δεν υπάρχει καθαρή έξοδος» επισήμανε. 

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για διγλωσσία και επιπολαιότητα. 

«Εμείς σεβόμαστε τους συντρόφους
μας στην Ευρώπη, αλλά δεν χρειάζονται υποδείξεις. Έχουν πολλούς λογούς να χαίρονται  για τη συμφωνία στο εξωτερικό, όμως για το περιεχόμενο της συμφωνίας θα μιλήσουμε εμείς και ο ελληνικός λαός» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Πηγή: skai.gr