ΝΔ: Οι πολίτες εκφράζουν την αγωνία τους για το Σκοπιανό στα συλλαλητήρια

Διακριτική στήριξη στο συλλαλητήριο που θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος για το Σκοπιανό εξέφρασαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο «θα εκφράσουν μαζικά την αγωνία τους για ένα ζήτημα μείζονος εθνικού συμφέροντος», ανέφεραν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Είναι προφανές ότι χιλιάδες μέλη της παράταξής μας θα είναι εκεί».

Οι πολίτες θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στις 9:00 το πρωί και η κινητοποίηση θα κορυφωθεί κατά τις 19:00 το απόγευμα, ενώ το απόγευμα αναμένεται να ολοκληρωθεί στην Βουλή η διαδικασία για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ με αφορμή την συμφωνία για το ονοματολογικό.

«Η ΝΔ θα δίνει τη μάχη της στη Βουλή, για να φύγει η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος και για να μην υπογραφεί μια εθνικά επιζήμια συμφωνία», ανέφεραν οι πηγές.

Η συμφωνία θα υπογραφεί την Κυριακή στις Πρέσπες, από τους πρωθυπουργούς Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ και τους υπουργούς Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και Νίκολα Ντιμιτρόφ.
Πηγή: skai.gr
TAGS: ΠΓΔΜ