Κλείσιμο

Η διοικούσα επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης για την πρόταση δυσπιστίας

«Η πρόταση δυσπιστίας επιχειρεί να ανοίξει τον δρόμο για την απαλλαγή της χώρας από την τραγική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η διοικούσα επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης.  

«Η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ είναι μια κακή συμφωνία. Έχουμε όλοι την υποχρέωση να αποτρέψουμε την υποθήκευση του μέλλοντος της πατρίδας μας. Η αποδοχή της “ μακεδονικής” γλώσσας και της “ μακεδονικής” εθνότητας συνιστούν μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση», αναφέρει η ανακοίνωση με την οποία η ΝΔ Θεσσαλονίκης κατηγορεί την κυβέρνηση για “ μυστική διπλωματία” και για “ περιφρόνηση” του ελληνικού λαού.  

«Ο πρωθυπουργός, δεν έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα υπογράφοντας την Κυριακή στις Πρέσπες μια συμφωνία η οποία δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα που στη συνέχεια, δε θα μπορεί να αλλάξει», υπογραμμίζει.

«Η ΝΔ χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα προκειμένου να αναδειχθεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει πολιτική εντολή για να υπογράψει αυτή την κακή συμφωνία για την Ελλάδα” και καταλήγει: “ Όλοι οι Έλληνες περιμένουμε να δούμε αν υπάρχουν 154 βουλευτές που είναι πρόθυμοι να πουν “ ναι” στην υπογραφή που ο Πρωθυπουργός είναι έτοιμος να βάλει στις Πρέσπες».
Πηγή: skai.gr