Θεοδωράκης σε Μάρκου: Τα τακούνια σας δεν κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη (vid)

Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο ανάμεσα στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη και τη βουλευτή Κατερίνα Μάρκου η οποία μεταπήδησε στις τάξεις της ΝΔ.

Συγκεκριμένα η κ. Μάρκου κατηγόρησε τον κ. Θεοδωράκη ότι ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας μας, αποκαλώντας τον «χρήσιμο ηλίθιο», καθώς, όπως η ίδια αποσαφήνισε με μήνυμά της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, οι ΑΝΕΛ ψηφίζουν «ΌΧΙ» για το Σκοπιανό και την ίδια ώρα το Ποτάμι υπερψηφίζει τη συμφωνία.


Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίοςσημείωσε με νόημα ότι «τα δικά σας τακούνια δεν κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη» προσθέτοντας παράλληλα ότι «Εγώ κυκλοφορώ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα ψηλοτάκουνα σας δε φτάνουν στους δρόμους. Να χαίρεστε τους νέους σας συμμάχους. Πάρτε τις γόβες και πάτε στη Θεσσαλονίκη».

Στη διένεξη παρενέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος διερωτήθηκε αν η δική του ατάκα κατά της Ρένας Δούρου συνιστούσε σεξισμό και δεν συνιστά σεξισμό η ατάκα Θεοδωράκη για τα τακούνια, για να λάβει την απάντηση από τον επικεφαλής του Ποταμιού: «Να κάνουμε κουβέντα για το σεξισμό όποτε θέλετε».

Κατόπιν τούτου, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ζήτησε να διαγραφούν οι επίμαχες φράσεις από τα πρακτικά.

Παρακολουθήστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πηγή: skai.gr