Στο Μόναχο από αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Μόναχο μεταβαίνει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σκοπός της συνάντησης είναι να καθοριστούν οι προτεραιότητες του ΕΛΚ τον τελευταίο χρόνο της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου, ενόψει και των ευρωεκλογών του Μαΐου του 2019, αλλά και να συζητηθούν οι φιλόδοξοι στόχοι του για την Ευρώπη του μέλλοντος.

Στη γερμανική πόλη, ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει αύριο κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Α. Ταγιάνι. Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει στις συζητήσεις για την αποτίμηση του κοινοβουλευτικού έργου της τελευταίας τετραετίας, με εισηγητές τον πρόεδρο του ΕΛΚ, Ζοζέφ Ντόλ και τον Αντόνιο Ταγιάνι, καθώς και στη συζήτηση για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις των επόμενων ετών, με εισηγήτρια την Άγκελα Μέρκελ.

Την Πέμπτη, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, και στη συνέχεια θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη θεματική ενότητα «Οι φιλοδοξίες μας για το μέλλον της Ευρώπης».
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ