Τόσκας για Ρουβίκωνα:Στο Λευκό Οίκο τους συλλαμβάνουν όταν πετάνε χαρτάκια;

Τις διαμαρτυρίες που γίνονται έξω από τον Λευκό Οίκο έφερε ως παράδειγμα ο Νίκος Τόσκας, για να εξηγήσει την αντίδραση της αστυνομίας απέναντι στον Ρουβίκωνα.

«Και έξω από τον Λευκό Οίκο πετάνε χαρτάκια, αλλά δεν συλλαμβάνονται» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Τα Νέα.

Δήλωσε ακόμη ότι «στην αστυνομία προσπαθούν να συλλαμβάνουν όσους εκτρέπονται και παραβαίνουν τον νόμο και τους οδηγούν στη Δικαιοσύνη».

Ο υπουργός επέμεινε ότι «η αστυνομία έχει εντολή να μπαίνει στα Εξάρχεια όποτε απαιτηθεί». «Η πραγματικότητα είναι ότι τώρα μπαίνει η αστυνομία στα Εξάρχεια, και τώρα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Εστιάζουμε στα κυκλώματα ναρκωτικών, γιατί αυτά τροφοδοτούν και άλλες παραβατικές καταστάσεις».

«Το κύριο πρόβλημα το δημιουργούν κάποιοι μπαχαλάκηδες οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως επαναστάτες, αλλά συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών» πρόσθεσε ο Νίκος Τόσκας.

Ακόμα κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν ασκεί εποικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση, καθώς επίσης και ότι δεν παίρνει σαφείς θέσεις σε εθνικά θέματα ή θέματα ασφάλειας, τονίζοντας μάλιστα: «Η τακτική της ΝΔ να χαϊδεύει ή να αποφεύγει την κριτική σε ακροδεξιούς κύκλους λειτουργεί υπονομευτικά για την ομαλή θεσμική δημοκρατική λειτουργία».


Πηγή: skai.gr