Κλείσιμο

Τόσκας: Η ΝΔ παίζει πολιτικό χρηματιστήριο με το έγκλημα

Επίθεση στη ΝΔ ότι προσπαθεί να διογκώσει και να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις υποθέσεις εγκληματικότητας εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείου ο Νίκος Τόσκας αφήνει να εννοηθεί πως η ΝΔ ωφελήθηκε πολιτικά από τις τελευταίες ενέργειες του «Ρουβίκωνα», που έγιναν μετά την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, προσθέτοντας ότι τέτοιες ενέργειες συντηρητικοποιούν ακόμη περισσότερο τον απλό πολίτη.

«Η ΝΔ προσπαθεί να σπείρει εργαλεία μίσους και καταστροφολογίας, επινοεί φανταστικές καταστάσεις όπως το λεγόμενο ‘κάψιμο της Αθήνας’ το 2008, για το οποίο κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Γελάει κάθε πικραμένος εδώ, όταν όλοι ξέρουν ότι αυτά τα περιστατικά ξεκίνησαν από την ανευθυνότητα δικών της καταστάσεων» προσέθεσε ο υπουργός.

Υποστήριξε πως η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να συνδέσει τους διάφορους μπαχαλάκιδες με την αριστερά, αν και υπάρχει «άβυσσος» ανάμεσα στον σοσιαλισμό και τις εκδηλώσεις της ακροαριστεράς.

Σημείωσε πως σε αρκετούς τομείς που έχουν σχέση με την ασφάλεια των πολιτών παρατηρείται βελτίωση, παρά τις βολές της αντιπολίτευσης. «Μερικά χρόνια πριν η παραμικρή επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας γινόταν πρωτοσέλιδο και τώρα οι επιτυχίες αποτελούν καθημερινότητα» είπε.
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ