Μετωπική Τσίπρα με Μητσοτάκη στη Βουλή στη σκιά των απειλών του Ρουβίκωνα

Μετωπική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται σε λίγο στην Βουλή στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, που γίνεται κατόπιν αιτήματος της Φώφης Γεννηματά.

Στη σκιά των απειλών που δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ρουβίκωνα, της νέας εφόδου αντιεξουσιαστών σε δημόσιο κτίριο και της βάναυσης επίθεσης στο Γιάννη Μπουτάρη, πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ θα υψώσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται εκ νέου να ταυτίσει τμήμα της ΝΔ με την ακροδεξιά, ενώ θα επιχειρήσει να αποστείλει μήνυμα αισιοδοξίας για την έξοδο από την επιτροπεία και την ανάκαμψη της οικονομίας με βάση το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να κατηγορήσει τον κ. Τσίπρα για το κλίμα ανομίας που επικρατεί στην κοινωνία, θα αποστείλει μήνυμα στο Ρουβίκωνα για τις απειλές που δέχθηκε, θα μιλήσει για ψεύδη περί καθαρής εξόδου από το μνημόνιο ενώ αναμένεται και αναφορά του για το Σκοπιανό.
Πηγή: skai.gr