Κλείσιμο

Xρηστίδης για δηλώσεις Τσίπρα: Η ΧΑ ψήφισε με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis

«Ο Ρουβίκωνας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης την επομένη της νέας επίθεσης των αντιεξουσιαστών στο ΣτΕ.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα των συμψηφισμών... όχι άλλο διχασμό στη χώρα, καταδικάζουμε τους τραμπουκισμούς από όπου και αν προέρχονται» ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, επικρίνοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο με αφορμή την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

«Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να προσέχει πως μιλάει για μαύρο και σκοτεινό μπλοκ, ειδικά όταν το μαύρο έμεινε την Παρασκευή στη Βουλή και ψήφιζε για τη Novartis μαζί με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ» ανέφερε αιχμηρά.

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων, λέγοντας ότι η διαρκής διαπραγμάτευση επιβαρύνει την ελληνική οικονομία και την ελληνική οικογένεια. «Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάπτυξης και το κυρίαρχό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο μια οιονεί προεκλογική περίοδος στην οποία ο κ. Τσίπρας θα τάζει τα πάντα στους πάντες» παρατήρησε.
Πηγή: skai.gr