Κυρανάκης: Νέος γύρος κοροϊδίας τα περί μη μείωσης συντάξεων

Τις δηλώσεις κυβερνητικών και κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι προτίθενται να διαπραγματευτούν για να μην μειωθούν οι συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου 2019 επέκρινε ο Κώστας Κυρανάκης, ενώ σημείωσε ότι δεν τίθεται θέμα «καθαρής εξόδου» από το μνημόνιο τον Αύγουστο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ έκανε λόγο για «νέο κύκλο κοροϊδίας», σημειώνοντας ότι τα συμφωνηθέντα μέτρα θα εφαρμοστούν κανονικά. «Το λένε τόσο ο κ. Τσακαλώτος όσο και ο κ. Τζανακόπουλος, δεν θα αποτραπεί η μείωση των συντάξεων» σημείωσε.

«Έχουμε καταψηφίσει αυτό το νόμο… ήταν αχρείαστες αυτές οι μειώσεις, και ήδη έχουμε μειώσεις στις συντάξεις» τόνισε ο κ. Κυρανάκης.

«Εμείς θα πάμε στις εκλογές λέγοντας αλήθειες, και θα τις κερδίσουμε, δεν θα αφήσουμε να κοροϊδεύουν τους πολίτες… Θα κάνουμε πρόγραμμα δικής μας ιδιοκτησίας, ιδιοκτησίας ελλήνων πολιτικών» σημείωσε.

Όπως επισήμανε το στέλεχος της ΝΔ, «καθαρή έξοδος με εποπτεία, με μέτρα και με δεσμεύσεις για πλεονάσματα έως το 2022 δεν είναι καθαρή».
Πηγή: skai.gr