Μητσοτάκης: Συστράτευση για να φύγει η χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση

Την συστράτευση των πολιτών για να φύγει η «χειρότερη κυβέρνηση» της Μεταπολίτευσης αλλά πρωτίστως για να οικοδομηθεί μια καλύτερη επόμενη ημέρα με τις τομές που απαιτούνται, ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με άρθρο του στον «Φιλελεύθερο».

Τόνισε πως η ΝΔ ήδη απαντά δυναμικά στο «καταστροφικό έργο» της κυβέρνησης, αποκαλύπτοντας τα ψέματα περί καθαρής εξόδου από το Μνημόνιο και προειδοποιώντας για τα επερχόμενα μέτρα που έχουν ήδη νομοθετηθεί, όπως η περικοπή των συντάξεων και η μείωση του αφορολόγητου.

«Δημιουργούμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία που προτάσσει την αλήθεια απέναντι στο ψέμα. Την δημιουργική ανόρθωση απέναντι στην καθήλωση», αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το μήνυμα Μητσοτάκη έρχεται ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής όπου τα μέλη της ΝΔ θα εκλέξουν απευθείας τις ηγεσίες των δημοτικών και νομαρχιακών οργανώσεων.

Επισημαίνει πως αυτό είναι μια τολμηρή πολιτική επιλογή που υπερβαίνει τη ΝΔ, καθώς ανταποκρίνεται σε αιτήματα πολιτών για άνοιγμα της πολιτικής σκηνής σε άτομα που έως τώρα αποθαρρύνονταν να μπουν στον χώρο.

Εκφράζει δε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι 155.000 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για ενεργή συστράτευση με την ΝΔ, και δέχτηκαν να καταβάλουν 12 ευρώ ως ετήσια συνδρομή στο κόμμα σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα.
Πηγή: skai.gr