Η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου σε Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Κοτζιά

Αίσθηση, προκάλεσε η είδηση που έφθασε στα δημοσιογραφικά γραφεία, ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου μετά παό δικό του άιτημα, θα επισκεφθεί στις 6:30 το απόγευμα της Τετάρτης (9/5), στο Μέγαρο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου λίγο αργότερα, στις 20:00 το βράδυ, θα διαβεί και το κατώφλι του υπουργείου εξωτερικών ‘όπου θα έχει συνάντηση και με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί το αντικείμενο των συναντήσεων αν και όλα δείχνουν ότι θα συζητηθούν τα ανοικτά εθνικά ζητήματα. Μάλιστα σύμφωνα με πηγές ο κ. Παπανδρέου ζήτησε επίσημη ενημέρωση εν΄όψει των ταξιδιών που θα έχει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Παπανδρέου, αναμένεται να συναντηθεί άυριο με τον Νικολά Ντιμιτρόφ, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα και το κόμμα του έιναι μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και η κα. Γεννηματα ήταν ενήμερη για την πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού.

Μάλσιτα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο κ. Παπανδρέου προτίθεται να ζητήσει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Πηγή: Skai.gr