Βενιζέλος: Δεν δέχομαι μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας», επισήμαναν αιχμηρά στενοί συνεργάτες του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ υπαινιγμούς του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου περί αντιπολιτευτικής ασυνέπειας του κ. Βενιζέλου για τη στήριξή του στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για την αναδοχή, αλλά και για το μάθημα των θρησκευτικών.

«Κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού» τονίζει ο κ. Βενιζέλος. Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο για την αναδοχή στήριξε και Το Ποτάμι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κ. Βενιζέλου

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού. Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο. Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή».
Πηγή: skai.gr