Κικίλιας, Ρωμανός, Μπαλάφας είπαν στον ΣΚΑΪ

Επίθεση στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, χαρακτηρίζοντας ψέμα του κ. Τσίπρα τα περί καθαρής εξόδου.

"Όσα ακούμε για καθαρή έξοδο, η οποία δεν θα έχει άλλα μέτρα, ούτε περιορισμούς από τους εταίρους μας, είναι προφανές ότι είναι ψέματα.

«Μέτρα ύψους 5,1 δισ. περιμένουν τους Έλληνες με υπογραφή Αλέξη Τσίπρα. Είναι οι μειώσεις των συντάξεων, η μείωση του αφορολόγητου και η συνέχεια της υπερφορολόγησης των Ελλήνων", τόνισε χαρακτηριστικά.


«Ο κ. Τσίπρας υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων υποσχόμενος ότι θα σκίσει τα μνημόνια, ότι θα φέρει σεισάχθεια, ότι θα διαγράψει τα τραπεζικά δάνεια. Σήμερα, ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησής του, τού λέει ότι χρειάζεται αυξημένη επιτήρηση μετά το πέρας αυτού του μνημονίου, για τα μέτρα που έχουν υπογράψει. Με αυτά, αν τολμάει, ας πάει το φθινόπωρο σε εκλογές», είπε ο κ. Κικίλιας.

«Είναι αστείο να απαντάμε εμείς στα συνθήματα περί καθαρής εξόδου, όταν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε την ίδια του την κυβέρνηση. Δεν πείθει τον Τσακαλώτο και κανένα διεθνή παράγοντα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Τόνισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει αυξήσει τις εισφορές και το ΦΠΑ παντού και έχει δημιουργήσει και έμμεσους φόρους που πλήττουν τους πιο αδύναμους.

Μετά τις 20 Αυγούστου και την ολοκλήρωση της εξόδου από το πρόγραμμα, θα πάμε να διαπραγματευτούμε για τις μειώσεις στις συντάξεις, από 1/1/2019, αλλά και για την μείωση του αφορολόγητου από 1/1/2020 είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας.

Ο κ. Μπαλάφας χαρακτήρισε εθνική επιτυχία το γεγονός ότι η χώρα μας βγαίνει από το μνημόνιο.
Πηγή: skai.gr