Κικίλιας: Η κυβέρνηση έχει δυσανεξία στη τάξη και την ασφάλεια

Για ανακολουθία δηλώσεων των υπουργών, άστοχες επιλογές και εσφαλμένες εκτιμήσεις κατηγορεί την κυβέρνηση ο Βασίλης Κικίλιας σχετικά με τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα.

Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως μία σοβαρή, υπεύθυνη και αποφασισμένη ηγεσία πρέπει να προλαμβάνει τις κρίσεις, στη συνέχεια να τις αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και τέλος να απαντά εκεί που χρειάζεται.

Αναφερόμενος στα θέματα Ασφάλειας ο κ. Κικίλιας επισημαίνει πως την περίοδο της δικής του θητείας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση Σαμαρά υπήρχαν εμφανή και μετρήσιμα αποτελέσματα στον τομέα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, της εγκληματικότητας, και της ασφάλειας του πολίτη.

Δυστυχώς, η κατάσταση έχει χειροτερεύσει ραγδαία από τότε, με αποτέλεσμα στις γειτονιές της Αθήνας και της Αττικής, οι πολίτες να ζουν υπό το κράτος του φόβου λέει ο κ Κικίλιας σημειώνοντας ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν αφήνεται να κάνει τη δουλειά της αλλά αντιθέτως, εμποδίζεται απροκάλυπτα, όπως στις περιπτώσεις του Ρουβίκωνα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυσανεξία στην τάξη και την ασφάλεια και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Είναι δέσμευσή μας, από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησης, να μαζέψουμε το μπάχαλο που επικρατεί. 'Αλλωστε, επενδύσεις και άρα ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας, δε μπορούν να γίνουν, χωρίς ασφάλεια και σταθερότητα» δηλώνει ο κ. Κικίλιας.


Πηγή: skai.gr