Γεννηματά: Η χώρα θα βγει στο ξέφωτο, για τον Τσίπρα δεν έχει πια πλοίο

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την παρουσία του τελευταίου στο Καστελόριζο.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας από το Καστελόριζο θα έπρεπε να απολογηθεί στον ελληνικό λαό για την τυχοδιωκτική του στάση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, την ώρα που η χώρα χρειαζόταν υπευθυνότητα και δύσκολες αποφάσεις για να αποφύγει την χρεοκοπία.

Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Τσίπρα ότι κρύβει τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ 2004-2009

«O κ. Τσίπρας θα έπρεπε σήμερα από το Καστελόριζο να απολογηθεί στον ελληνικό λαό.

Για την τυχοδιωκτική του στάση την ώρα που η χώρα χρειαζόταν υπευθυνότητα και δύσκολες αποφάσεις για να αποφύγει τη χρεοκοπία.

Γιατί κρύβει τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ 2004-2009.

Για τα 3 χρόνια που χάσαμε, το 3ο αχρείαστο και επώδυνο Μνημόνιο και τα 200 δις που κόστισε στους πολίτες η πολιτική του.

Για τις νέες πολιτικές απάτες περί δήθεν καθαρής εξόδου ενώ έχει αναλάβει δεσμεύσεις για νέα μέτρα λιτότητας και παράταση της επιτροπείας», υπογράμμισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής για να καταλήξει αναφέροντας:

«Η χώρα μπορεί και θα βγει στο ξέφωτο, μόνο που για τον κ. Τσίπρα... δεν έχει πια πλοίο, δεν έχει οδό»!

 

Με νεότερη ανάρτησή της στο twitter η Φώφη Γεννηματά σημειώνει ότι «οι σημερινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα για τα Εθνικά Θέματα θα είχαν αξία, αν είχε διαμορφώσει –με ενιαία φωνή στην Κυβέρνησή του– μια ολοκληρωμένη Εθνική Στρατηγική, και Εθνική ομοψυχία, απέναντι στην κλιμακούμενη Τουρκική προκλητικότητα».

Πηγή: skai.gr