Κλείσιμο

Βολές Μάνου κατά «κόκκινων υπουργών» για Uber - Airbnb

Βολές κατά της κυβέρνησης, και ειδικότερα κατά των κ. Σπίρτζη και Τσακαλώτου, εξαπέλυσε ο Στέφανος Μάνος μετά την απόφαση της Uber να αναστείλει τη λειτουργία της στην Ελλάδα

«Παραφυλάνε μωροφιλόδοξοι και φθονεροί υπουργοί και μόλις ξεμυτίσει κάποιος ή κάποιοι με κάτι καινούργιο, μια καινοτομία και κερδίσουν (δηλαδή τύχουν της έγκρισης της αγοράς) ορμάνε να χαλάσουν τη δουλειά. Σπίρτζης εναντίον Uber και Beat. Τσακαλώτος εναντίον Airbnb. "Αθέμιτος ανταγωνισμός, δεν πληρώνουν φόρους" φωνάζουν οι κόκκινοι υπουργοί. Ε και! Αυτό θέλουμε. Μια πολιτεία που προσελκύει καινοτόμους επιχειρηματίες και τους λέει: "Κάντε κάτι καινούργιο, κερδίστε και για τουλάχιστον 5 χρόνια δεν θα αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο που ίσχυε όταν ξεκινήσατε. " Και ας ξελαρυγγιάζονται ο εκπρόσωπος των ταξιτζήδων και των ξενοδόχων και όποιοι άλλοι προκύψουν» τονίζει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Σε άλλη ανάρτησή του ο Στέφανος Μάνος αναφέρει ονομαστικά τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη: «"Θρίαμβος" Σπίρτζη. Διώχνει Uber για να μην ενοχλείται ο πρόεδρος των ταξιτζήδων κ. Λυμπερόπουλος. Ευνοούνται λίγοι και ζημιώνουν πολλοί. Ο ορισμός του πελατειακού κράτους. Οι αριστεροί, κομμουνιστές ή ροζ, δεν διαφέρουν από τους δεξιούς. Τον Λυμπερόπουλο υπηρετούν».



Πηγή: skai.gr