Μητσοτάκης για ασφάλεια: Το ποτήρι της εγκληματικότητας ξεχείλισε

«Το ποτήρι της εγκληματικότητας ξεχείλισε» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 52χρονου επιχειρηματία από πυρά διαρρηκτών στο σπίτι του στην Κηφισιά. 

«Τα τελευταία κρούσματα εγκλημάτων, με συνανθρώπους μας να χαροπαλεύουν και σπίτια να λεηλατούνται, επιβεβαιώνουν αυτό που η ΝΔ επισημαίνει από καιρό. Ότι η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη. Πρόβλημα εγκληματικότητας υπήρχε πάντα. Το τελευταίο διάστημα, όμως, το ποτήρι ξεχείλισε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΝΔ. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φέρει τεράστια ευθύνη για την κατάσταση και υπενθύμισε το νόμο Παρασκευόπουλου που απελευθέρωσε εκατοντάδες εγκληματίες, την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ της αστυνομίας, τη μείωση των περιπολιών στις γειτονιές αλλά και την απαράδεκτη ανοχή της στους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες και τις ομάδες που δρουν στα πανεπιστήμια.

H ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, ομαλότητας και ευημερίας, είπε τέλος, σημειώνοντας ότι αυτές ακριβώς τις προτεραιότητες δεσμεύεται ότι θα κάνει σύντομα πράξη η Νέα Δημοκρατία.
Πηγή: skai.gr
TAGS: ΝΔ