Διαψεύδει τηλεφωνική επικοινωνία με Τσίπρα ο Κ. Καραμανλής

Διαψεύδει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή σημερινό δημοσίευμα ότι ο ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την προκλητικότητα της Άγκυρας και τη σύλληψη των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών.

Η ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού τονίζει: «Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά", το οποίο αναφέρεται σε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον κ. Κώστα Καραμανλή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Το δημοσίευμα ανέφερε, επικαλούμενο πηγές του Μαξίμου, ότι ο Πρωθυπουργός ζήτησε πρόσφατα τη γνώμη του Κώστα Καραμανλή για το χειρισμό της υπόθεσης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, με τον κ. Καραμανλή να συνιστά στον Αλέξη Τσίπρα, πάντα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ότι οι κινήσεις του πρέπει να προσεκτικές καθώς οι Τούρκοι μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα σε θερμό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην πρωθυπουργός συνέστησε επίσης στον κ. Τσίπρα να μην έχει απευθείας συνεννόηση με τον Ερντογάν, για να μην εμπλακεί σε διαδικασία παζαριού, χωρίς ουσιώδες αποτέλεσμα.



Πηγή: skai.gr