Ένταση στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της ΧΑ Γιάννη Λαγό (upd)

Ένταση στη Βουλή με τον Χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγό ο οποίος για μια ακόμη φορά χρησιμοποίησε ακραία ρητορική μισούς κατά βουλευτή προκαλώντας την οργή και την έκρηξη όλων των παρισταμένων βουλευτών που απαιτούσαν να κατεβεί από το βήμα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με αφορμή τη στήριξη του Λαγού στις Παμμακεδονικές Ενώσεις που έστειλαν εξώδικο και επιστολές στους βουλευτές απειλώντας τους με θανατική καταδίκη και ισόβια. Κάποιος βουλευτής αντέδρασε, και εκείνος άρχιζε να ουρλιάζει εναντίον του με αγοραίες εκφράσεις.

Παραλίγο μάλιστα να πιαστεί στα χέρια με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη, ο οποίος όταν είδε την ένταση τον πλησίασε, και κουνώντας του το δάχτυλο φώναζε απαιτώντας να κατέβει κάτω ή να βάλει τέλος στο παραλήρημα.

Μάλιστα, ο Λαγός παραλίγο να έρθει στα χέρια με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο έφτασαν πρόσωπο με πρόσωπο και τελικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκουδης κάλεσε τη φρουρά της Βουλής και διέκοψε προσωρινά την συνεδρίαση προς αποφυγή μιας σύρραξης μέσα στην εθνική αντιπροσωπεία.

Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά