Κλείσιμο

Καμμένος: Αν μας αμφισβητεί κάποιος Συριζαίος θα του απαντάμε

«Αν μας αμφισβητεί κάποιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ θα του απαντάμε» φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος στους βουλευτές του κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τονίζοντας τη στήριξη που έχει δώσει το κόμμα του στην κυβέρνηση.

Για το Σκοπιανό ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματός του για μη συμπερίληψη του όρου «Μακεδονία» στη σύνθετη ονομασία, διευκρινίζοντας ότι περιμένουν να δουν τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ενόψει και της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στα Σκόπια την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι το πρώτο κομμάτι της συνεδρίασης αφιερώθηκε στο ποδόσφαιρο, και εκεί υπήρχαν οι περισσότερες τριβές, καθώς τονίστηκε ότι «δεν είναι δεν δυνατόν να ποδόσφαιροποιούμε την πολιτική, και ότι δεν μπορούν οι ΑΝΕΛ να σηκώσουν το βάρος να χωριστεί η χώρα σε Βορρά και Νότο», αναφορά που ερμηνεύθηκε και ως αιχμή κατά του βουλευτή του κόμματος Γιώργου Λαζαρίδη που στήριξε τον Ιβάν Σαββίδη για τα έκτροπα της Τούμπας.

Πηγές των ΑΝΕΛ εξηγούσαν νωρίτερα ότι «δεν υπάρχουν σενάρια ρήξης με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είμαστε εταίρος χωρίς άποψη, έχουμε άποψη και τη διατυπώνουμε». «Όταν υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο κορυφής μπορεί να τραβηχτούν κάποια αυτιά» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

«Η Τουρκία λειτουργεί με λογικές Εξπρές του Μεσονυχτίου» διεμήνυσε πηγή του υπουργείου Άμυνας για την κράτηση των δύο ελλήνων στρατιωτικών, ανεβάζοντας περαιτέρω τους τόνους έναντι της Άγκυρας λίγη μόνο ώρα πριν το θέμα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο στο Μαξίμου.

Πηγή: skai.gr