Δανέλλης: Αδιανόητο να απειλούν με κρεμάλες Έλληνες βουλευτές

«Είναι αδιανόητο να νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες βουλευτές απειλώντας τους με κρεμάλες ή θανάτους» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης, δίνοντας στη δημοσιότητα απειλητική επιστολή κατά των Ελλήνων βουλευτών, του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών, και χαρακτηρίζοντας «γελοίες» τις κατηγορίες περί εσχάτης προδοσίας με αφορμή το Μακεδονικό.

Σημειώνεται ότι χθες ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, είχε καταγγείλει παρόμοιες απειλές εναντίον βουλευτών από Παμμακεδονικές Οργανώσεις.

«Προφανώς είναι γελοίο κάποιοι να νομίζουν ότι μπορούν να επηρεάσουν την άσκηση εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Είναι αδιανόητο να νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες βουλευτές, απειλώντας μάλιστα με κρεμάλες ή θανάτους» είπε ο κ. Δανέλης και πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε να έχει κινηθεί ήδη η εισαγγελία αυτεπαγγέλτως».

Στην ανοικτή επιστολή του προς τους βουλευτές, το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών, τους κατηγορεί, μεταξύ άλλων, ότι «καταστρέφουν μέσω εσχάτης προδοσίας την εθνική ταυτότητα και τα κεκτημένα των προγόνων της Ελλάδος», ενώ τους προειδοποιεί ότι «θα αποτελέσουν εχθρούς του ελληνικού λαού αν με τη ψήφο τους παραχωρήσουν κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας, όπως με το όνομα της Μακεδονίας».

Πηγή: skai.gr
TAGS: Σκόπια