Κλείσιμο

Τζανακόπουλος: Άριστες οι σχέσεις Τσίπρα - Καμμένου, με παρόν και μέλλον

Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου για αύριο Τρίτη, για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαψεύδοντας τις πληροφορίες για ρήξη στις σχέσεις των δυο κυβερνητικών εταίρων.

Ο κ Τζανακόπουλος πρόσθεσε μάλιστα ότι οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι άριστες. Ότι υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά τους και ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει και παρόν και μέλλον.

Χαρακτήρισε επίσης ευσεβείς πόθους της ΝΔ και του φιλικού προς αυτή, τύπου, τα σημερινά δημοσιεύματα, για κρίση στις σχέσεις των δυο κυβερνητικών εταίρων με αφορμή και την αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ο των ΑΝΕΛ και την απαγόρευση που έχει επιβάλει ο κ Καμμένος στους βουλευτές του να εμφανιστούν στα κανάλια.

Ο κ Τζανακόπουλος δήλωσε ότι η Τουρκία έχει αποκλιμακώσει την ένταση στο Αιγαίο το τελευταίο διάστημα καθώς φαίνεται να αποφάσισε να μην τραβήξει άλλο το σκοινί.

Για τους δυο Έλληνες Αξιωματικούς επανέλαβε ότι περιμένουμε το κατηγορητήριο του εισαγγελέα αλλά όπως είπε νομίζει ότι η Τουρκία δεν θα το τραβήξει περισσότερο.

Ερωτηθείς για τον Ιβάν Σαββίδη είπε ότι οι υπουργοί συναντούν όποιον επιχειρηματία μπορεί να βοηθήσει στις επενδύσεις και δεν έχει προνομιακές σχέσεις με κανέναν επιχειρηματία.
Πηγή: skai.gr