Μητσοτάκης: Γερά για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ.

Ζήτησε στήριξη προκειμένου να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε αυτός ο τόπος, όπως την αποκάλεσε, και να γίνει επιτέλους η Ελλάδα «ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος».

Αναφέρθηκε στις προεκλογικές υποσχέσεις
χωρίς αντίκρισμα του Αλέξη Τσίπρα, ειδικά αυτές που αφορούσαν τους νέους για την καταπολέμηση της ανεργίας και την αύξηση του κατωτάτου μισθού.

Τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε, και ζήτησε από τους νέους τιμωρήσουν τον πρωθυπουργό γιατί «διέψευσε τα όνειρά και τις προσδοκίες τους».

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι αντί για εθνική αξιοπρέπεια η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έφερε συνεχείς εθνικές υποχωρήσεις από το όνομα των Σκοπίων ως την «ομηρία» των δύο στρατιωτικών στην Τουρκία.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε ότι θα καταργήσει τους νόμους Γαβρόγλου, Μπαλτά και Φίλη για την παιδεία, δεσμεύτηκε για μείωση της φορολογίας με στήριξη της ελληνικής οικογένειας και αύξηση του αφορολόγητου κατά 1000 ευρώ για κάθε παιδί.

Δεσμεύτηκε για κατάργηση του υποκατώτατου μισθού των 510 ευρώ και για τη δημιουργία 600.000 νέων θέσεων εργασίας ενώ μίλησε για σύνδεση των πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας.
Πηγή: skai.gr