Κλείσιμο

ΝΔ: Γεμάτες θράσος και υποκρισία οι δηλώσεις Τσίπρα στη Φυλή

«Θράσος» και «υποκρισία» καταλογίζει η Νέα Δημοκρατία στον πρωθυπουργό με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στη Φυλή σχετικά με το δικαίωμα όλων των πολιτών στο αίσθημα ασφάλειας.

Σε αιχμηρή ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση αναρωτιέται εάν ο Αλέξης Τσίπρας «έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα», τονίζοντας πως οι δηλώσεις του περί ασφάλειας έρχονται τη στιγμή που η ανομία αποτελεί καθημερινό φαινόμενο.

«Σχεδόν καθημερινά οι γνωστοί άγνωστοι βανδαλίζουν το κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις της χώρας. Οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Ολόκληρες περιοχές της Αττικής έχουν μετατραπεί σε άβατα ανομίας. Τα πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στο έλεος παραβατικών ομάδων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί
τον κ. Τσίπρα να «αφήσει τις υποκριτικές κορώνες» και ουσιαστικά προσάπτει στην κυβέρνηση ότι εμποδίζει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της», αναφέρει η ΝΔ.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε αναφέρει ότι για την κυβέρνηση είναι καθήκον κάθε πολίτης να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος απέναντι σε κάθε κίνδυνο. Έκανε λόγο για δεκαετίες σημαντικών στρεβλώσεων στον τομέα της ασφάλειας, όπως «η επιλεκτική αστυνόμευση».
Πηγή: skai.gr